Calendari d'activitats- lloguer local

Lloguers de locals per festes

Festes de Socis als Nostres Espais: Celebra Moments Especials amb Nosaltres

A la Cooperativa Sagrat Cor, creiem en la importància de celebrar moments especials amb amics, família i éssers estimats. Per això, posem a disposició dels nostres socis els nostres encantadors espais per a festes. Ja sigui per a aniversaris, casaments, batejos o qualsevol altra ocasió, els nostres espais són perfectes per crear records inoblidables. Amb una atmosfera acollidora i versàtil, els nostres locals s’adapten a les teves necessitats i preferències. Vine i celebra amb nosaltres a la Cooperativa Sagrat Cor!

lloguer local

Calendari de reserva de festes Local Gran Via

La reserva i lloguer local es exclusiva pels SOCIS, el calendari a continuació indica els cap de setmana que queden lliures per sol·licitar. Podeu trucar o omplir el formulari de contacte per reservar la sala. 

Calendari de reserva de festes Local Diagonal Mar

La reserva del local es exclusiva pels SOCIS, el calendari a continuació indica els cap de setmana que queden lliures per sol·licitar. Podeu trucar o omplir el formulari de contacte per reservar la sala. Per fer el lloguer local heu de trucar al telefon o omplir el formulari de contacte.

Calendari de reunions Cooperativa

Lloguers de locals comercials i places de parking

Espais per al Comerç de Barri: Impulsa el Teu Negoci a la Nostra Comunitat

A la Cooperativa Sagrat Cor, valoritzem i donem suport al comerç local. Per això, oferim locals comercials en lloguer per a emprenedors i comerciants del barri. Els nostres espais estan ubicats en zones de gran trànsit de vianants i compten amb totes les comoditats necessàries perquè el teu negoci prosperi. A més, en formar part de la nostra comunitat, tindràs accés a una xarxa de suport i col·laboració amb altres comerciants locals. Uneix-te a nosaltres i fa créixer el teu negoci a la Cooperativa Sagrat Cor!

Places d’Aparcament: Comoditat i Seguretat per als Nostres Socis i Visitants

A la Cooperativa Sagrat Cor, entenem la importància de la comoditat i la seguretat en estacionar el teu vehicle. Per això, oferim places d’aparcament en lloguer tant per als nostres socis com per als no socies. Amb instal·lacions àmplies i ben il·luminades, pots estar tranquil sabent que el teu vehicle està protegit mentre gaudeixes de les nostres instal·lacions. A més, llogant una plaça d’aparcament a la Cooperativa Sagrat Cor, contribueixes al sosteniment de la nostra comunitat. Aparca amb nosaltres i gaudeix de la tranquil·litat que et mereixes!

A la Cooperativa Sagrat Cor, estem aquí per satisfer les necessitats de la nostra comunitat! Contacta’ns avui mateix per a més informació sobre els nostres serveis de lloguer d’espais per a festes, comerç de barri i places d’aparcament. Estem encantats de servir-te.